“L’HORA DEL CANVI PER A LES TELEVISIONS ÀRABS PÚBLIQUES”

En el marc del projecte de Enfortiment del servei públic audiovisual als països del Magreb i el Mashrek, l’Observatori Mediterrani de la Comunicació (OMEC-UAB) i l’Institut Panos París (França) organitzen els dies 9 i 10 de desembre d’enguany, a Amman (Jordània) una conferencia internacional centrada en “L’hora del canvi per a les televisions àrabs públiques” .

 

                Aquesta trobada presentarà els resultats i conclusions dels estudis d’anàlisi que es van posar en marxa el 2010 per part d’organitzacions de la societat civil i experts del Marroc, Algèria, Tunísia, Líban, Jordània, Síria, Egipte i els Territoris Palestins. Per primera vegada  a la regió, es disposa de dades fiables que permeten establir una diagnosi precisa i rigorosa sobre la forma en què les televisions estatals de vuit països acompleixen la seva missió de servei públic i sobre la percepció i expectatives dels telespectadors.

 

                Amb la presència dels socis i parts interessades en el projecte, la conferència d’Amman reunirà una seixantena de professionals dels mitjans de comunicació, experts, representants de la societat civil, i també responsables de les televisions públiques i dels ministeris provinents dels vuit països inclosos al projecte. L’objectiu de la reunió és recollir recomanacions concretes i consensuades sobre l’enfortiment de la missió de servei públic a la regió. Les recomanacions que s’adoptin a la conferència serviran de base per a la posada en marxa de nous debats públics i com a eina de negociació amb els responsables de la pressa de decisions dels vuit països que participen al projecte.

 

                Han confirmat la seva assistència a la conferència el sr. Carles Llorens, Director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya, i la periodista Rosa Maria Calaf, membre del Consell Assessor de TV3.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s