Arrenca el concurs fotogràfic ‘La imatge com a eina per a la cohesió social i la promoció dels Drets Humans’

Captura de pantalla 2019-01-16 a les 13.07.53.png
L’Observatori Mediterrani de la Comunicació (OMEC) organitza el concurs fotogràfic ‘La imatge com a eina per a la cohesió social i la promoció dels Drets Humans’. El termini per presentar imatges està obert del 14 de gener al 31 de març de 2019.

Les millors fotografies rebran primer, segon i tercer premi. Entre els premis s’inclouen dos càmeres i subscripcions a la revista 5W, entre d’altres. Cada fotògraf premiat rebrà també un diploma. A més, les millors fotografies seran exposades durant els mesos de maig i juny a la Facultat de Ciències de la Comunicació, juntament amb l’exposició ‘Porta Oberta/Frontera Tancada’ d’Open Cultural Center. Les bases del concurs es poden consultar a la web de l’OMEC. El concurs s’organitza dins del projecte d’Educació pel Desenvolupament ‘La comunicació com a eina per a la cohesió social contra el racisme i la intolerància’ finançat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS).

Aquest projecte s’organitza en un moment que les Nacions Unides han proclamat el 2019 l’Any Internacional de la Moderació, en un esforç més per donar ressonància a les veus de la moderació mitjançant la promoció del diàleg, la tolerància, la comprensió i la cooperació.

Esta entrada fue publicada en Novedades. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario